Om LMS Marin & Service

Ditt Expertteam för Båtliv och Marinelektronik

Välkommen till LMS Marin & Service, där vår passion för havet och båtlivet reflekteras i varje aspekt av vår verksamhet. Med lång erfarenhet av både nybyggnation och uppdatering av äldre båtar, står vi redo att möta alla dina behov inom båtservice och marinelektronik.

Expertis och Erfarenhet

Vi är stolta över vår expertis inom navigationselektronik och installation av marinelektronik. Vårt team består av kunniga och erfarna proffs som är dedikerade till att leverera kvalitet och precision i varje projekt. Oavsett om det gäller en enkel installation eller komplexa uppdateringar av äldre båtar, kan du lita på vår expertis

Partnerskap och Kvalitet

Genom vårt nära samarbete med två av västkustens bästa vinterförvaringsvarv, erbjuder vi säker och tillförlitlig service för din båt under lågsäsongen. Som certifierade installatörer och servicepartner till flera av de större leverantörerna, garanterar vi professionella lösningar och service med globala garantier.

Kundfokuserad Projektering

Varje båtägares behov är unikt, och därför lägger vi stor vikt vid att arbeta nära dig som kund. Vi involverar dig i varje steg av projekteringsprocessen för att säkerställa att slutresultatet exakt matchar dina önskemål och krav. När båten är sjösatt går vi igenom installationen tillsammans så du känner dig trygg i användandet.

Moderna Faciliteter och Utrustning

Vår fullutrustade servicebil och omfattande lager av reservdelar och kablar ger oss möjligheten att utföra effektiva och pålitliga installationer. Dessutom innebär vår arsenal av diagnosutrustning att vi kan hantera och lösa även de mest komplexa tekniska utmaningarna.

Vårt Åtagande

På LMS Marin & Service är vårt främsta mål din tillfredsställelse. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom att kontinuerligt uppdatera vår kunskap och teknik för att alltid erbjuda branschledande service.

Kontakta Oss

För mer information om våra tjänster eller för att diskutera ditt nästa båtprojekt, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner inom båtliv och marinelektronik.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå